VOIP BELLEN

VoIP bellen is onmisbaar in iedere professionele organisatie. Werken jouw medewerkers regelmatig thuis, op een andere locatie of zijn ze veel onderweg? Zorg dat ze altijd en overal bereikbaar zijn met VoIP telefonie. Wil jij ook meer flexibiliteit in jouw zakelijke telefonie? Sincere helpt je hier graag bij!

VoIP is een afkorting van de term voice over IP, oftewel: bellen via internet. Andere verwoordingen voor VoIP bellen zijn ook wel: ‘hosted telefonie’, ‘hosted voice’, ‘internet bellen’, ‘cloud telefonie’ en ‘VoIP telefonie’. Voortaan heb je een telefoonoplossing via de cloud en dit heeft veel voordelen ten opzichte van oude telefooncentrales.

VoIP bellen is de meest flexibele vorm van zakelijke telefonie. Dit werkt als een digitale telefooncentrale die volledig naar jouw bedrijf te personaliseren is. Zo kunnen er buiten kantoortijden doorschakelingen worden ingesteld en behoort ook het toevoegen van keuzemenu’s en wachtmuziek tot de mogelijkheden.
De verbinding voor VoIP bellen loopt via het internet. Net zoals alle online activiteiten, is het ook hiervoor van belang dat deze goed beveiligd is. Sincere kan ook hierbij ondersteunen met de juiste cyber security.
Ja, met VoIP telefonie kun je meerdere lijnen in één systeem laten binnenkomen. Waar het voorheen zakelijk vaak nodig was per telefoonnummer een apart toestel te hebben, is dit nu makkelijk in te regelen bij de digitale telefooncentrale van het VoIP bellen.

De voordelen van VoIP telefonie

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een snelle internetverbinding. Deze investering heeft je waarschijnlijk flink wat geld gekost. Door gebruik te maken van VoIP telefonie kun je dit zo terugverdienen. Een vaste telefoonlijn heb je bijvoorbeeld niet meer nodig en onderling bellen is gratis. Je integreert de verschillende technologieën van telefonie en internet en zo maak je optimaal gebruik van je middelen. Bovendien sluit deze manier van communiceren beter aan op de behoeftes van je moderne organisatie en wordt ‘het nieuwe werken’ ondersteunt. Wanneer je alle voordelen op een rijtje zet is er eigenlijk geen reden om niet over te stappen:

      Kostenbesparend. Gebruiken collega’s het netwerk onderling, dan is VoIP bellen gratis. Dit is vooral handig voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben of ook gevestigd zijn in het buitenland. Bovendien bespaar je op de gesprekskosten omdat deze telefonie goedkoper is dan bellen via een vaste telefoonlijn.

      Optimaal bereikbaar. Zie direct of degene die je probeert te bereiken beschikbaar is. Zo niet, dan kan het gesprek doorgeschakeld worden naar een centraal aanspreekpunt of een mobiele telefoon.

      Locatie onafhankelijk. Je bent niet langer gebonden aan een vaste werkplek. Dit maakt flexwerken of thuiswerken een stuk efficiënter.

      Extra bekabeling niet nodig. Gaat je bedrijf verhuizen of wil je opschalen? In tegenstelling tot traditionele telefonie heb je nu geen hoge kosten voor het aanpassen van bekabeling en aansluitpunten.

      Gemakkelijk aan te leggen. Ook na de implementatie is het gebruik eenvoudig. Als je intern verhuist naar een andere werkplek sluit je je VoIP toestel aan op het internet zodat je direct overal kunt bellen.

      Schaalbaar. VoIP voor bedrijven groeit met je mee. Het uitbreiden van IP-aansluitingen is snel geregeld. Verplaats je (tijdelijk) naar een ander pand? Dan verhuist je telefoon gemakkelijk met je mee.

      Onbeperkte lijnen. Hierdoor hoeven klanten niet langer een ingesprektoon te horen.

      Voorbereid op de toekomst. Voortaan ben je altijd en overal bereikbaar, precies zoals er van je verwacht wordt. 

Overstappen naar VoIP bellen voor jouw zakelijke telefonie?

Om over te stappen op VoIP bellen moet er een aantal zaken geregeld worden. De internetverbinding moet in goede staat zijn, zodat er geen problemen optreden tijdens het gebruik van VoIP. Net als de juiste telefoontoestellen. Geen zorgen, onze VoIP specialisten begeleiden je in het volledige traject. Wij kijken wat er nodig is, geven je eerlijk advies, selecteren en implementeren vervolgens jouw ideale telefoonoplossing. Daarbij inventariseren we eerst het huidige netwerk, jullie werkproces en de bestaande apparatuur. Dit dient goed te werken zodat je optimaal gebruik kunt maken van VoIP.

Interesse in VoIP telefonie?

Interesse in VoIP zakelijk? Sincere bekijkt graag hoe onze VoIP telefonie in jouw bedrijfsvoering ingezet kan worden. Wil je meer weten over VoIP bellen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen! Bel ons op 073 – 711 44 41 of vul onderstaand formulier in.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klanten