IT HARDWARE

Voor al jouw IT hardware ben je bij Sincere aan het juiste adres. Bij Sincere houden we niet van tijdverspilling. Stop met het steeds opnieuw opstarten van je computer als hij voor de zoveelste keer vreemde kuren vertoont. Steek niet langer de kabel van de printer in je laptop omdat deze niet wordt herkend. Niet goed functionerende hardware kan voor veel ergernis zorgen en resulteert in verloren productiviteit. De tijd die jij en je medewerkers steken in het (tevergeefs) oplossen van zulke problemen, kan beter besteed worden. Met onze hardware kun je altijd rekenen op goed werkende apparatuur. Wij leveren de juiste ICT hardware om het maximale uit jouw bedrijfsvoering te halen, zorgen dat het werkt én onderhouden alles.

Wat is hardware?

De term hardware verwijst naar alle fysieke elementen binnen jouw IT-infrastructuur. Daarbij kan het gaan om zichtbare onderdelen zoals een beeldscherm, de muis en het toetsenbord. Er zijn echter ook onzichtbare onderdelen. Denk aan de harde schijf, de processor en het interne geheugen. Al deze pc hardware componenten samen maken een computer bruikbaar. De software stuurt de hardware componenten aan. Je begrijpt dat je er met alleen een computer nog lang niet bent. Om altijd en overal je werk te kunnen doen is er nog veel meer nodig: smartphones, telefooncentrales), tablets, servers, printers, scanners en ga zo maar door.

Sincere is jouw IT hardware specialist

Wij zijn jouw specialist in IT hardware voor bedrijven. We stemmen de werkplekken en hardware af op jouw situatie en wensen. Hoe wordt er bijvoorbeeld thuis gewerkt, of onderweg? En hoe sta je tegenover Bring Your Own Device? Daarnaast bekijken we of er besparingen mogelijk zijn en hoe we dit kunnen realiseren. Ook als je alleen op zoek bent naar meer gemak kun je bij ons terecht. Sincere levert complete IT-hardware oplossingen met oog voor kwaliteit.

De juiste hardware, en nu?

Nadat we samen passende ICT-hardware hebben uitgezocht voor jouw bedrijf moet deze ook geïnstalleerd en onderhouden worden. Geen paniek, dit hoef je niet zelf te doen. Installatie en onderhoud vraagt namelijk om vakkennis en daar kun je bij Sincere op vertrouwen. Door jarenlange ervaring, training en heldere communicatie kunnen wij een totaaloplossing bieden. Bovendien leveren we bewust professionele IT-hardware van hoge kwaliteit zodat onze experts hier ook van kunnen profiteren. Zo is het voor hen een feestje wanneer ze jouw omgeving komen installeren en onderhouden.

IT-hardware beheer uitbesteden

Heb jij alle faciliteiten op orde binnen jouw bedrijf? Wij geven je graag advies hoe het nóg beter kan. We bekijken welke IT-hardware oplossingen passen bij jouw werksituatie en zorgen dat iedereen binnen je bedrijf de juiste faciliteiten heeft. Nooit meer stoeien met vastgelopen computers of niet-werkende printers. Zo kunnen jij en je team zich focussen op hun eigen taken.

Met een complete IT-hardware oplossing van Sincere heb je alles voor elkaar. Wij leveren, installeren én onderhouden. Jouw hardware in Amsterdam, Rotterdam of Den Bosch laten beheren? Wij zijn actief in heel Nederland. Ben je benieuwd hoe jouw ideale oplossing eruit ziet of heb je vragen? Bel ons op 073 – 711 44 41 of vul onderstaand formulier in. We zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.