CLOUD OPLOSSINGEN

Al jouw data wordt veilig opgeslagen met onze cloud oplossingen. Jouw gegevens zijn beschermd wanneer er een groot virus uitbreekt. Plus je kunt overal en op ieder moment met je collega’s samenwerken via de cloud. Dit zijn slechts een paar functionaliteiten die onze zakelijke cloud oplossingen bieden. Veel bedrijven werken inmiddels in de cloud omdat het veel voordelen biedt ten opzichte van je huidige infrastructuur. Het is o.a. kostenbesparend, flexibel en overal beschikbaar. Als je net geïnvesteerd hebt in nieuwe apparatuur lijkt overstappen naar cloud financieel gezien misschien een grote kostenpost. Het een hoeft het ander echter niet uit te sluiten. Cloud migratie kan ook in stappen, afgestemd op jouw wensen. Wij kunnen een omgeving voor je inrichten waarbij een deel van de data en applicaties in de cloud staat. Het andere deel blijft op de fysieke servers staan waarin je geïnvesteerd hebt. Aan jou de keuze! Wij regelen de overstap naar de cloud en zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Wat is cloud?

Bestanden overal opslaan en ze overal weer kunnen gebruiken, dat is het idee van cloud. Zonder dat je het weet maak je er waarschijnlijk dagelijks gebruik van. Denk bijvoorbeeld eens aan Dropbox en Office 365 waarmee je e-mails verstuurt. Deze mails staan niet op je laptop maar zijn beschikbaar als je inlogt. Die omgeving is voor ons niet direct zichtbaar en daarom wordt de term ‘cloud’ gebruikt.

Voor wie zijn zakelijke cloud oplossingen geschikt?

Eigenlijk voor iedere onderneming die behoefte heeft aan een eenvoudige cloud omgeving waarmee je altijd en overal kunt werken. Een servicedesk is daarbij wel zo handig als er problemen zijn, je bent zelf immers geen IT-specialist. Als je met je bedrijf wilt groeien, grote waarde hecht aan een veilige werkomgeving en schaalbaarheid breiden we de omgeving uit met flinke opslagcapaciteit. Werken jouw werknemers op verschillende plekken of zijn ze veel onderweg? Dan zorgen we voor een extra veilige omgeving met meervoudige authenticatie. Ook als je bedrijf vaste én mobiele cloud werkplekken heeft kunnen we een ideale cloud omgeving creëren.

6 redenen om over te stappen

Misschien denk je dat cloud oplossingen alleen voor grote bedrijven zijn weggelegd omdat het flinke investeringen vereist. Daar is absoluut niets van waar. Voor het mkb gelden dezelfde cloud voordelen. Flinke investeringen zijn niet nodig, er hoeft geen dure ICT-apparatuur aangeschaft te worden en er is slechts basiskennis nodig (bijv. inloggen, downloaden en delen van bestanden) voor het beheren van de IT-infrastructuur. De beste redenen om over te stappen:

  1. Kostenbesparend. Je betaalt een vast bedrag per maand, per gebruiker. Investeren in dure apparatuur is niet nodig, met een paar componenten kun je al aan de slag.

2. Flexibel. Cloud beweegt mee met je bedrijf zodat je jouw abonnement per maand kunt aanpassen wanneer je onderneming groeit of krimpt. Wel zo fijn!

3. Schaalbaar. Je kunt gemakkelijk op- en afschalen, bijvoorbeeld als je nieuwe werknemers aanneemt of vaak tijdelijke werknemers in dienst hebt.

4. Overal beschikbaar. Alle gegevens zijn voor jouw hele team beschikbaar. Any time, any place. Doordat documenten overal geopend, bewerkt en gedeeld kunnen worden kunnen zij beter samenwerken, efficiënter werken en wordt creativiteit gestimuleerd.

5. Veilig. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud. Ook worden er continu back-ups gemaakt. Hierdoor heb je zekerheid als er brand uitbreekt, de stroom uitvalt of wanneer er laptops zijn gestolen.

6. Zorgeloos. Maak je vooral geen zorgen over het support en beheer van je cloud omgeving, dat zit bij ons namelijk gewoon inbegrepen.

Zakelijke cloud oplossingen via Sincere

Nu je overtuigd bent van de voordelen vraag je je waarschijnlijk af: hoe gaat migreren naar de cloud? De experts van Sincere kijken samen met jou wat je onderneming nodig heeft en richten een omgeving voor je in zodat je snel aan de slag kunt. Of het nu gaat om een Citrix omgeving of remote desktop oplossingen, Sincere kan je hier uitstekend bij helpen. Wellicht handig om te weten: wij maken gebruik van Microsoft Azure als uitgebreide cloud service en ook voor Office 365 oplossingen kun je bij ons terecht.

Cloud oplossing mkb

Bij een cloud oplossing mkb via Sincere gebruik je alleen wat je nodig hebt en daarmee bespaar je flink wat kosten. Veel van onze klanten hebben al afscheid genomen van hun eigen servers en zijn overgestapt. Door onze ervaring kunnen we ook voor jou een ideale werkplek inrichten. Het resultaat: Alle bestanden en gegevens altijd en overal beschikbaar zodat jouw medewerkers productiever, creatiever en beter kunnen samenwerken. Ben je benieuwd wat de perfecte cloud oplossing voor jou is? Uitbesteden is dan een slim idee.

Neem contact met ons op voor al je vragen en meer informatie over cloud beheer via Sincere. Bel ons op 073 – 711 44 41 of vul onderstaand formulier in. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klanten