IT BEHEER

Sincere voor al jouw IT beheer

Het IT beheer en onderhoud zijn cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Voor veel ondernemers is het ingewikkeld zelf de IT infrastructuur in te richten, Sincere neemt dit voor je uit handen. Wij bieden uitgebreide IT dienstverlening met voor ieder probleem een oplossing. Denk hierbij aan de voorziening van online werkplekken en cloud oplossingen, maar ook je telefonie en cyber security kunnen wij verzorgen. Door je IT beheer uit te besteden heb jij als ondernemer de ruimte om je 100% te focussen op de eigen business.

Voordelen ICT uitbesteden

Jouw IT apparatuur moet werken zoals jij het graag wilt. Sincere benadert iedere onderneming dan ook anders en als ICT beheerder kijken wij precies wat jouw onderneming nodig heeft. Door de juiste hardware en software te implementeren, zijn wij jouw IT beheerder op afstand en monitoren wij dit 24/7. ICT uitbesteden geeft deze voordelen:

  • 100% focus op jouw bedrijf;
  • Team van experts beschikbaar via onze Servicedesk;
  • Toegang tot de nieuwste technologie;
  • Proactieve 24/7 monitoring van IT-omgeving;
  • Capaciteit eenvoudig up- en downscalen.

IT oplossingen op maat

Wij verzorgen IT oplossingen op maat en kijken samen met jou hoe wij dit het beste voor jouw onderneming neerzetten. Met onze uitgebreide IT dienstverlening dragen wij bij aan je ambities. Bekijk hier een overzicht van onze IT diensten.

IT BEHEER

Sincere voor al jouw IT beheer

Het IT beheer en onderhoud zijn cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Voor veel ondernemers is het ingewikkeld zelf de IT infrastructuur in te richten, Sincere neemt dit voor je uit handen. Wij bieden uitgebreide IT dienstverlening met voor ieder probleem een oplossing. Denk hierbij aan de voorziening van online werkplekken en werken in de cloud, maar ook je telefonie en IT security kunnen wij verzorgen. Door je IT beheer uit te besteden heb jij als ondernemer de ruimte om je 100% te focussen op de eigen business.

Bij Sincere is Office 365 de basis van een cloud werkplek. Zo kunnen jij en je team overal productief (samen)werken. Waar ter wereld je ook bent.

Office 365 bestaat uit verschillende apps en services die jouw bedrijf helpen groeien. Je ontvangt de bekende apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Altijd met de nieuwste functies en updates.
Met Azure heb je toegang tot het cloud platform van Microsoft. Hier kun je interne services en applicaties bouwen, implementeren en beheren.
Bij Sincere houden we niet van tijdverspilling. Wij leveren de juiste ICT hardware om het maximale uit jouw bedrijfsvoering te halen, zorgen dat het werkt én onderhouden alles. Zonder gedoe.

Jouw zakelijke gegevens horen al lang niet meer thuis op USB-sticks, floppy’s of externe schijven. Met online data opslag gaan we deze risico’s uit de weg. We bieden je een veilige omgeving waar alle bedrijfsgegevens beschikbaar zijn voor jou en je team. Zo heb jij altijd een online back-up.

Met een Office 365 back-up maak je veilige back-ups en bescherm je gegevens. Bijvoorbeeld tegen per ongeluk wissen. Ook kun je e-mails, bestanden en siteverzamelingen herstellen met verschillende herstelopties.
De IT infrastructuur is het kloppend hart van jouw organisatie. De experts van Sincere bouwen een complete ICT-infrastructuur voor jouw organisatie die stabiel, betrouwbaar, snel en schaalbaar is.

De beveiliging van jouw IT omgeving is een noodzakelijk kwaad, ongeacht de grootte van je bedrijf. Met onze complete cyber security zetten we de deur niet wagenwijd open voor cybercriminelen. Ook niet op een kiertje.

Spam mail is ontzettend vervelend. Onze eigen spamfilters kunnen voor jou als extra vangnet dienen en samen met de bestaande spamfilters ervoor zorgen dat je zo min mogelijk gehinderd wordt door ongewenste e-mail.
Al jouw data veilig opgeslagen en op ieder moment met je collega’s kunnen samenwerken. Het zijn slechts een paar functionaliteiten die de cloud mogelijk maakt. Wij kunnen een omgeving voor je inrichten en regelen een soepele overstap naar de cloud.
Werken jouw medewerkers regelmatig thuis, op een andere locatie of zijn ze veel onderweg? Dan is VoIP bellen, oftewel bellen via internet, een goede keuze. Met zakelijke telefonie via VoIP ben je overal op afstand bereikbaar.
Met een IT audit beoordelen de IT experts van Sincere de automatisering van de organisatie en de organisatie hiervan. Zo krijgen wij een goed beeld van de organisatie en kunnen we daarna gericht aan de slag om dit te optimaliseren.

IT beheer kosten

Bij Sincere zijn er geen grote investeringen nodig om een goede IT omgeving op te bouwen. Bij ons neem je alleen de capaciteit af die je daadwerkelijk nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Door onze aanpak en maatwerkoplossing wordt jouw IT omgeving een stuk kostenefficiënter. Wil jij besparen op je IT beheer kosten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en hoe we je huidige IT beheer kunnen optimaliseren.

Interesse in onze specialisten voor jouw IT beheer?

Neem contact met ons op voor al je vragen en meer informatie. Interesse of vragen over IT beheer via ons? Bel ons op 073 – 711 44 41 of vul onderstaand formulier in. We zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
IT Beheer

Klanten

"Sincere is een toegankelijke, meedenkende en vooruitdenkende partner waar wij zowel voor ons dagelijks beheer als voor verschillende grote transities altijd op hebben kunnen vertrouwen."