PENTESTEN

Het belang van pentesten

In dit tijdperk van digitalisering is het voor bedrijven van belang om pentesten te laten uitvoeren op hun applicaties, hardware en netwerken. Pentesten geven inzichten in de veiligheid van de IT omgeving en bieden inzicht in de manier waarop de cyber security versterkt kan worden.

Een pentest is een test waarbij diverse systemen van de organisatie worden onderzocht op kwetsbaarheden en risico’s. Er wordt voor diverse applicaties, bedrijfsnetwerken en wifi netwerken getest of deze van buitenaf te betreden zijn.
Bij Sincere starten wij met het intakegesprek. Wij vinden het belangrijk om Een pentest is een test waarbij diverse systemen van de organisatie worden onderzocht op kwetsbaarheden en risico’s. Er wordt voor diverse applicaties, bedrijfsnetwerken en wifi netwerken getest of deze van buitenaf te betreden zijn.

Sincere voert tijdelijk gratis pentesten uit. Voor meer info hierover, klik hier.

Pentesten bieden inzicht in de cyber security van jouw organisatie. Zo wordt bepaald waar deze versterkt moet worden om virussen en digitale inbraken te voorkomen. Penetratietesten zijn dus ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf.

Je kunt tijdelijk een gratis pentest door Sincere laten uitvoeren. Voor meer info hierover, klik hier.

Welke systemen laat je pentesten?

De pentesten worden uitgevoerd op de systemen binnen jouw IT omgeving waar dit relevant voor is. Tijdens het intakegesprek bepalen wij welke systemen aan de test worden onderworpen. De volgende IT systemen kunnen wij analyseren aan de hand van onze penetratietesten:

  • Bedrijfsnetwerk
  • Applicaties
  • Mobiele hardware
  • Wifi netwerken

Checken of jouw IT omgeving veilig is?

In de huidige online bedrijfsvoering staat een veilig IT omgeving voorop. Sincere assisteert hier graag bij door de kwetsbaarheden in kaart te brengen. Aan de hand van onze pentesten beoordelen wij de veiligheid van jouw systemen en brengen wij de risico’s in kaart. Uit deze inzichten kunnen wij directe actiepunten bepalen om de cyber security van jouw organisatie te optimaliseren. Bij Sincere kun je vrijblijvend een pentest aanvragen.

Gratis pentest aanvragen? Neem contact op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.