CYBER SECURITY

Vandaag de dag kan geen bedrijf meer zonder goede cyber security. Cybercriminaliteit is de laatste jaren flink gestegen: in 2020 kreeg de helft van het mkb te maken met cybercrime, in 2018 was dit nog een derde. Goede beveiliging van de IT-omgeving is dan ook cruciaal, zodat geen virus de organisatie binnen kan komen en de data goed beschermd is. Sincere heeft hierin jarenlange ervaring en biedt 24/7 monitoring voor optimale cyber security.

Wat is cyber security?

Cyber security staat voor internetbeveiliging in de breedste zin van het woord. Dit omvat alle maatregelen die worden getroffen om data, computers, netwerken en programma’s te beschermen tegen cybercriminaliteit. Sincere faciliteert in alle onderdelen voor een optimale bescherming; van virusscanners tot spamfilters, en van online back-up’s tot versleutelde cloud oplossingen. In overleg stellen wij een passend pakket samen.

IT-security is nog nooit zo belangrijk geweest

De toename van online bedreigingen maken IT-security voor bedrijven onmisbaar. De netwerkinfrastructuur binnen jouw bedrijf is de toegangspoort tot alle IT-middelen. Via deze weg kan iemand bij alle data en applicaties komen. Beveilig je dit niet of zit er een lek in het beveiligingssysteem? Dan kan een ongewenste partij jouw systeem binnendringen.

Voordelen van onze cyber security services

  • Altijd beschermd met onze 24/7 monitoring.
  • Alle data, bedrijfsgegevens en applicaties op een veilige plaats.
  • Cyber security op maat; in overleg stellen wij een passend pakket samen.
  • Wij denken en bewegen met je mee; verandert er iets in de bedrijfsvoering? Dan passen wij zo nodig ook de beveiliging aan.

Interesse in de cyber security specialisten van Sincere?

Onze aanpak stemmen wij geheel op jouw bedrijf af, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbare en doeltreffende ICT-beveiliging. De cyber security specialisten van Sincere hebben de ervaring en kennis voor de optimale beveiliging voor jouw bedrijf. Wij zijn gevestigd in ’s Hertogenbosch, maar opereren in heel Nederland. Dus ook voor jouw cyber security in Amsterdam of Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je meer weten over cyber security voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen! Bel ons op 073 – 711 44 41 of vul onderstaand formulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.