CLOUD WERKPLEK

Met een cloud werkplek kun je altijd en overal werken. Hiervoor heb je een flexibele omgeving nodig die tegelijkertijd veilig en betrouwbaar is. Online werkplekken worden daarom steeds populairder. Toch zijn er nog steeds twijfels bij organisaties. Een online werkplek zou onveilig zijn, de overstap is complex en men maakt zich zorgen over de toegankelijk als er geen internetverbinding is. Herkenbaar? Dan is het tijd om deze vooroordelen uit de lucht te halen. Een online werkplek biedt namelijk vele voordelen, zeker als je dit overlaat aan de experts van Sincere IT. Samen met jou kijken we wat je nodig hebt en kunnen we jouw onderneming snel voorzien van cloud werkplekken. Zo kun je snel aan de slag!

Wat is in de cloud werken?

In de cloud werken is het nieuwe werken, hiermee werk je volledig online. Medewerkers zijn niet langer afhankelijk van hun vaste werkplek omdat e-mails, documenten, bedrijfsgegevens en applicaties op ieder apparaat beschikbaar zijn. Dit gaat verder dan enkel mobiel bellen of thuiswerken. Check gemakkelijk je e-mail in de trein, lees nog even een presentatie door terwijl je buiten de deur luncht of verstuur facturen terwijl je in het buitenland bent. De mogelijkheden van een cloud werkplek zijn eindeloos. Goed om te weten: je betaalt alleen voor wat je gebruikt en je kunt gemakkelijk op- en afschalen wanneer jouw onderneming zich nog midden in de groei bevindt.

Sincere richt de cloud werkplekken voor je in

Een cloud werkplek inrichten kan op veel verschillende manieren. Je kunt zelf ontwerpen hoe je als organisatie wilt werken door middel van diverse clouddiensten. Binnen deze cloud heb je je eigen dashboard, applicaties, tools, data en telefonie. Hiermee kun je overal online werken. Bij Sincere is Office 365 de basis van een online werkplek. Voor alle Office 365 oplossingen kun je uiteraard bij ons terecht. Wij zijn trotse Silver Cloud Partner van Microsoft en onze experts beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om je te ondersteunen met Microsoft Azure. Zij zijn speciaal getraind en kunnen je op dit gebied van passend advies voorzien.

De voordelen van werken in de cloud

Thuiswerken of flexwerken is het nieuwe werken. In de huidige markt kun je eigenlijk niet zonder. Als bedrijf moet je snel kunnen inspelen op nieuwe kansen en klanten op ieder moment van dienst kunnen zijn. Wanneer jouw medewerkers een dagje thuiswerken, worden (privacygevoelige) documenten via de mail naar het huisadres gestuurd of meegenomen in hard copy of op onbeveiligde usb-sticks. De kans is groot dat deze in de trein, bus of thuis kwijtraken. Eenmaal aan het werk blijkt dat het belangrijkste document nog op de server op kantoor staat. Er moet een collega gebeld geworden om het bestand zo snel mogelijk toe te sturen. Op deze manier is de efficiëntie van thuiswerken ver te zoeken. Met een online werkplek inrichten voorkom je dergelijke problemen. Twijfel je nog? We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje:

      Geen hoge eenmalige kosten; investeringen in servers, computers en softwarelicenties zijn verleden tijd. Je betaalt maandelijks alleen voor wat je gebruikt. Een goedkope online werkplek is dus zeker mogelijk.

      Gemakkelijk op- en afschalen.

      Altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens, software en bestanden.

      Zonder internet kun je gewoon doorwerken. De synchronisatie werkt namelijk twee kanten op: van online naar een apparaat en andersom.

      Teams en teamleden werken met programma’s die zij gewend zijn van hun vaste werkplek.

      Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en er worden continu back-ups gemaakt. Hierdoor heb je meer zekerheid.

      Programma’s zijn altijd up-to-date.

      Geen omschakelingen en vertragingen.

      Een efficiënte online werkplek betekent meer rendement.

Interesse in cloud werkplekken via Sincere?

Kortom, een cloud workspace inrichten is niet complex, spannend en kost niet veel tijd. Het biedt juist voordelen op zowel de korte als lange termijn. Met een online omgeving ben je niet langer gebonden aan een vaste werkplek, maar heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, documenten en programma’s. Veel bedrijven gingen je voor en hebben hun online werkplek ingericht met de hulp van Sincere. We kijken samen met jou wat je business nodig heeft en vervolgens helpen we je binnen no-time aan een volledig ingerichte werkomgeving. Dat resulteert in meer flexibiliteit, betere service en efficiënter werken.

Neem contact met ons op voor al je vragen en meer informatie. Interesse of vragen over cloud werkplekken via Sincere? Bel ons op 073 – 711 44 41 of vul onderstaand formulier in. We zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.