Sincere IT https://sincere.nl/ Slimme IT-oplossingen Thu, 25 Mar 2021 10:27:17 +0000 nl hourly 1 https://www.sincere.nl/wp-content/uploads/2020/10/cropped-favicon-32x32.png Sincere IT https://sincere.nl/ 32 32 VoIP telefonie: de voordelen van Sincere https://www.sincere.nl/voip-telefonie-voordelen-sincere/ https://www.sincere.nl/voip-telefonie-voordelen-sincere/#respond Mon, 13 Jul 2020 15:18:00 +0000 https://sincere.wptest.go2people.nl/?p=1845 Verbonden blijven is de sleutel tot succes wanneer er thuisgewerkt wordt. Met VoIP zakelijk is jouw team ook thuis goed bereikbaar voor klanten en collega’s. Toch is nog niet elke onderneming overtuigd van deze slimme oplossing. Ben jij wel al overgestapt? Dan ben je goed op weg, maar het kan nog een stuk goedkoper. Al …

VoIP telefonie: de voordelen van Sincere Lees verder »

The post VoIP telefonie: de voordelen van Sincere appeared first on Sincere IT.

]]>

Verbonden blijven is de sleutel tot succes wanneer er thuisgewerkt wordt. Met VoIP zakelijk is jouw team ook thuis goed bereikbaar voor klanten en collega’s. Toch is nog niet elke onderneming overtuigd van deze slimme oplossing. Ben jij wel al overgestapt? Dan ben je goed op weg, maar het kan nog een stuk goedkoper. Al 15 jaar lang kiezen bedrijven voor Sincere als VoIP specialist omdat ze beter bereikbaar willen zijn. Daar hebben zij vier goede redenen voor. Welke dat zijn, vertellen we in deze blog.

Het gemak van VoIP telefonie

VoIP staat voor Voice over IP, ofwel bellen via het internet. Hiermee gaan telefoongesprekken via het datanetwerk. Deze manier van communiceren sluit perfect aan op de behoefte om verbonden te blijven tijdens het thuiswerken. Alle medewerkers hebben een eigen nummer waarop ze te bereiken zijn. Altijd en overal. De telefoons zijn namelijk gekoppeld aan hetzelfde netwerk. Zo kunnen klanten altijd te woord gestaan worden. Maar er zijn nog meer voordelen: collega’s bellen onderling gratis, VoIP voor bedrijven groeit met je mee, het is makkelijk aan te leggen en je bent voorbereid op de toekomst.

Bovendien creëer je met VoIP telefonie rust in crisissituaties zoals het coronavirus. Hiermee kunnen medewerkers professioneel en efficiënt thuiswerken. Ook hoeft de organisatie niet op slot. Wel zo’n fijne gedachte.

De kracht van Sincere

VoIP telefonie is dus een must wanneer thuiswerken een gewoonte wordt. In deze tijd kun je eigenlijk niet zonder. Veel bedrijven zien de potentie in van VoIP zakelijk en zijn inmiddels overgestapt. Maar het kan nog beter, want bij Sincere zetten we graag een stapje extra. Waarom onze klanten zo enthousiast zijn over onze VoIP telefonie? We geven je de vier belangrijkste redenen om over te stappen naar Sincere, ook als je nog geen gebruik maakt van VoIP:

#1. Beste prijs-kwaliteitverhouding

Er komen steeds meer VoIP aanbieders op de markt. Daarom begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Sincere zijn we helder: onze VoIP telefonie is altijd goedkoper dan bij jouw huidige partij. Hoe dat kan? Wanneer je ons inzicht geeft in de kosten van jouw huidige aanbieder kijken wij hoe we het goedkoper kunnen aanbieden. Natuurlijk staat service en kwaliteit bij ons voorop, maar we willen altijd een lage prijs kunnen garanderen.

#2. Meerdere telefonie platformen

Iedere onderneming is anders ingericht, dus VoIP telefonie op maat is essentieel. Daarom beschikken we bij Sincere over verschillende telefonie platformen. Denk aan Sweep, Microsoft Teams, Xelion en 3cx. Op die manier kunnen we voor iedere soort onderneming een passende oplossing bieden. Sweep past bijvoorbeeld goed bij een organisatie waarbij gewerkt wordt met Mac computers.

#3. Alles in eigen beheer

Bij Sincere hebben we de touwtjes graag zelf in handen. Daarom hebben wij bijvoorbeeld eigen data centers in Nederland. Op die manier zijn we niet afhankelijk van andere partijen en houden we VoIP beheer zelf onder controle. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kunnen we dit direct voor je oplossen. Daarnaast kun jij rekenen op één vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en problemen. Dat scheelt een hoop gedoe.

#4. Jarenlange ervaring

Al 15 jaar lang helpen de VoIP specialisten van Sincere mkb-bedrijven om beter bereikbaar te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring met VoIP implementaties kunnen we garanderen dat VoIP net zo goed werkt als jouw huidige telefonieoplossing. Sterker nog: we zorgen dat het beter werkt. Dat doen we door naar jouw eisen en wensen te luisteren. Daarna geven we je passend advies en vertellen we hoe zakelijke VoIP oplossingen kunnen bijdragen aan beter en efficiënter thuiswerken.

VoIP uitbesteden aan Sincere

Ben jij inmiddels razend enthousiast over VoIP telefonie en wil je weten wat VoIP zakelijk voor jouw onderneming kan betekenen? Of twijfel je of jouw huidige aanbieder nog steeds de beste keuze is? Pak dan je telefoon en vraag ons om advies. Neem gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. We kijken graag hoe we jou een betere én goedkopere oplossing kunnen bieden. VoIP beheer Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 

 

 

OVER ONS

DIENSTEN

SERVICEDESK

NIEUWSBRIEF

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post VoIP telefonie: de voordelen van Sincere appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/voip-telefonie-voordelen-sincere/feed/ 0
Veilig thuiswerken tijdens de Coronacrisis https://www.sincere.nl/veilig-thuiswerken-tijdens-de-coronacrisis/ https://www.sincere.nl/veilig-thuiswerken-tijdens-de-coronacrisis/#respond Mon, 13 Jul 2020 15:08:12 +0000 https://sincere.wptest.go2people.nl/?p=1841 Thuiswerken is tegenwoordig geen uitzondering meer maar een gewoonte. Toch zijn veel werkplekken nog niet optimaal ingericht. De digitale veiligheid wordt bijvoorbeeld vaak vergeten. Helaas maken internetcriminelen misbruik van deze situatie. Volgens het Nationaal Cyber Security Centrum worden er regelmatig Corona-phishingmails of malware verspreid. Daar kunnen jij of je medewerkers gemakkelijk intrappen. Volgens experts moeten …

Veilig thuiswerken tijdens de Coronacrisis Lees verder »

The post Veilig thuiswerken tijdens de Coronacrisis appeared first on Sincere IT.

]]>

Thuiswerken is tegenwoordig geen uitzondering meer maar een gewoonte. Toch zijn veel werkplekken nog niet optimaal ingericht. De digitale veiligheid wordt bijvoorbeeld vaak vergeten. Helaas maken internetcriminelen misbruik van deze situatie. Volgens het Nationaal Cyber Security Centrum worden er regelmatig Corona-phishingmails of malware verspreid. Daar kunnen jij of je medewerkers gemakkelijk intrappen. Volgens experts moeten we nog voor lange tijd aan een mate van social distancing doen, en dus thuiswerken. Daarom adviseren wij om vooral in deze periode aan de digitale veiligheid van je medewerkers te denken. Daar helpen we je graag bij met onze slimme tips.

#1. Kies het juiste platform

Iedereen zit in tijden van de Coronacrisis eenzaam thuis dus het zien van collega’s doet ons goed. Daarom is beeldbellen vaak effectiever dan simpelweg een belletje plegen. Hiervoor zijn veel videoplatformen beschikbaar, maar ze niet allemaal even geschikt. De veiligheid ervan wordt in twijfel getrokken en daarom is de Autoriteit Persoonsgegevens een onderzoek gestart. Je kunt hun keuzehulp voor videobelplatformen raadplegen als je niet weet welk platform voor jouw geschikt is. Veel bedrijven kiezen voor de bekende platformen zoals Google Hangouts of Microsoft Teams. Heb je te maken met vertrouwelijke gesprekken? Dan wordt het gebruik van Zoom afgeraden omdat de app nog volop in ontwikkeling is.

#2. Werk in de cloud

E-mail stamt uit de jaren ’70 en wordt nog steeds veel gebruikt voor het uitwisselen van bestanden. Dit communicatiemiddel is, in vergelijking met de tools van nu, echter niet voldoende doorontwikkeld en draagt dus niet bij aan veilig thuiswerken. Verstuur (vertrouwelijke) gegevens daarom liever niet via de mail, maar kies voor werken in de cloud. In deze online omgeving worden alle data veilig opgeslagen en er worden continu back-ups gemaakt. Bovendien zijn alle bestanden altijd en overal beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk samenwerken in één bestand in bijvoorbeeld Microsoft Teams, Sharepoint of Google Drive.

#3. Wees alert op phishingmails

Sommige mensen maken misbruik van crisissituaties zoals het Coronavirus. Cybercriminelen proberen bijvoorbeeld inloggegevens te stelen via phishingmails. Het Nationaal Cyber Security Centrum waarschuwt thuiswerkers omdat ze regelmatig verspreid worden. Phishingmails zitten tegenwoordig zo goed in elkaar dat je niet meteen opmerkt dat ze nep zijn. Juist nu zijn mensen hier extra gevoelig voor. Omdat er geen directe collega naast je zit is de kans groot dat je reageert, zonder een verdachte mail eerst te bespreken.  

Om je bedrijf te beschermen en veilig thuiswerken te waarborgen, is het raadzaam om alle inkomende mails goed te controleren. Je kunt je medewerkers trainen dat ze altijd nakijken of linkjes in mails leiden naar de echte website. Wees ook op je hoede van verdachte verzoeken. Bij twijfel kun je altijd het beste een collega om hulp vragen.

Daarnaast is het verstandig om goede spamfilters te installeren. Heb je deze al? Dan vormen ze samen met onze filters een goed vangnet om ongewenste e-mail buiten de deur te houden. Zo worden medewerkers minder lastig gevallen, houd je de productiviteit hoog en je organisatie is minder kwetsbaar.

#4. Beveilig álle accounts

Omdat de kans op cyberaanvallen groter is tijdens crisissituaties, is het essentieel dat je alle accounts dubbel en dwars beveiligd. Want zeg nou zelf: iedereen kan per ongeluk een phishingmail aanklikken. Zorg daarom dat er voor alle accounts een 2-stapsverificatie is ingesteld. Oftewel: een wachtwoord die je bevestigd door middel van een sms’je of een app. Die wachtwoorden hoef je natuurlijk niet allemaal te onthouden. Een password manager zoals KeePass of LastPass kan unieke wachtwoorden voor je genereren én bewaart deze voor je.

#5. Laat je niet afluisteren

Ondanks veilig thuiswerken is het gevaar soms dichterbij dan je denkt. Heb je huisgenoten? Of werkt je partner ook thuis? Kijk dan of je in een aparte ruimte kunt werken. Nog beter is het om een koptelefoon te dragen. Anderen kunnen op die manier niet meeluisteren met meetings en vertrouwelijke informatie blijft binnen het bedrijf. Mooie bijkomstigheid: zo heb je ook geen last van storende omgevingsgeluiden. Vergeet daarnaast niet dat mensen van nature nieuwsgierig zijn. Wanneer jij even van je plek bent is het verleidelijk voor anderen om even een blik te werpen op je inbox of andere documenten te bekijken. Beveilig je laptop daarom met een wachtwoord als je er geen gebruik van maakt. Zo blijf jij de baas over jouw werk.

#6. Blijf up-to-date

Heb je bovenstaande tips voor veilig thuiswerken opgevolgd? Dan ben je lekker bezig. Maar je voelt hem waarschijnlijk al aankomen: hiermee ben je er nog niet. Om jezelf en je medewerkers altijd goed te beschermen moet je up-to-date blijven. Dat betekent dat laptops en pc’s voorzien moeten zijn van de laatste updates en goede virusscanners. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het continu veiligstellen van alle Office 365 data. Dit doe je met de Office 365 back-up. Hiermee worden veilige back-ups gemaakt van o.a. gegevens, e-mails, bestanden en siteverzamelingen.

Safety first!

Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor criminelen (en anderen) om jouw organisatie binnen te dringen. Vooral in tijden van het Coronavirus. Maak jij je na het lezen van dit artikel zorgen omdat je er niet zeker van bent of je veilig thuiswerken goed ingeregeld hebt? Geen paniek. De specialisten van Sincere weten wat er nodig is om jouw en je team veilig thuis te kunnen laten werken. Naast bovenstaande oplossingen zijn er nog veel meer mogelijkheden die bijdragen aan een veilige thuiswerkplek. Wil je meer weten over veilig thuiswerken of overig IT beheer voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en bel 073 – 711 44 41.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 

 

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post Veilig thuiswerken tijdens de Coronacrisis appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/veilig-thuiswerken-tijdens-de-coronacrisis/feed/ 0
6 tips voor thuiswerken: hoe zit jouw team erbij? https://www.sincere.nl/6-tips-voor-thuiswerken-hoe-zit-jouw-team-erbij/ https://www.sincere.nl/6-tips-voor-thuiswerken-hoe-zit-jouw-team-erbij/#respond Mon, 13 Jul 2020 14:58:19 +0000 https://sincere.wptest.go2people.nl/?p=1837 Omdat we massaal moeten thuiswerken staan bedrijven, groot én klein, tegenwoordig voor een uitdaging. Want hoe zorg je dat een normale werkdag thuis voortgezet kan worden door je medewerkers, zodat je bedrijf gewoon doordraait? Dat lijkt misschien een opgave, maar het is gemakkelijker dan je denkt. Om optimaal thuis te kunnen werken is er namelijk …

6 tips voor thuiswerken: hoe zit jouw team erbij? Lees verder »

The post 6 tips voor thuiswerken: hoe zit jouw team erbij? appeared first on Sincere IT.

]]>

Omdat we massaal moeten thuiswerken staan bedrijven, groot én klein, tegenwoordig voor een uitdaging. Want hoe zorg je dat een normale werkdag thuis voortgezet kan worden door je medewerkers, zodat je bedrijf gewoon doordraait? Dat lijkt misschien een opgave, maar het is gemakkelijker dan je denkt. Om optimaal thuis te kunnen werken is er namelijk heel veel mogelijk. Daarvoor geven we je 6 handige tips. Een thuiswerkplek wordt zo goed als wat je er zelf van maakt. Gebruik daarom onze tips en steek er de nodige aandacht in. Zo zorg je dat je bedrijf op rolletjes loopt en daar krijg je blije collega’s en tevreden klanten voor terug.

Tip 1. Zorg voor een goede werkplek

Voor iedere thuiswerker is het belangrijk om een goede werkplek te hebben. Vooral wanneer er veel achter de computer gewerkt moet worden. Want zeg nou zelf: goed gereedschap is het halve werk. Een goede (lees: snelle en veilige) laptop is natuurlijk logisch, maar denk ook aan een comfortabele stoel, een laptopsteun, een goede monitor die geen licht weerspiegelt en een docking station om meerdere beeldschermen aan te sluiten. Vergeet ook een toetsenbord, muis en laptopsteun niet. Met de juiste hardware help je voorkomen dat mensen een RSI arm ontwikkelen, of onnodig rugklachten krijgen door een kromme houding achter hun laptop. Op die manier kun je het ziekteverzuim beperken.

Tip 2. Dubbelcheck een stabiele en veilige internetverbinding

Videobellen, chatten of tegelijk in hetzelfde bestand werken: thuiswerken valt of staat met een goede internetverbinding. Zorg dus dat je medewerkers weten hoe ze een stabiele en veilige internetverbinding kunnen krijgen. Een HDMI-kabel gebruiken tijdens een online meeting zorgt bijvoorbeeld dat de verbinding stabieler is. Ook raden we aan om alleen gebruik te maken van beveiligde Wifi-netwerken. Het Wifi-netwerk dat medewerkers thuis gebruiken is vertrouwd als deze beveiligd is met een wachtwoord. Beter vermijden ze openbare plekken zoals het openbaar vervoer omdat het netwerk daar voor iedereen toegankelijk is.

Tip 3. Werk met handige tools

Fysiek contact maken of samenwerken met collega’s zit er voorlopig even niet in. Toch kunnen normale werkzaamheden thuis voortgezet worden. Hiervoor zijn diverse programma’s beschikbaar. Neem bijvoorbeeld Office 365, een gebruiksvriendelijk systeem waarbij medewerkers altijd, overal en op ieder apparaat toegang hebben tot hun e-mail, bestanden, contactpersonen en agenda. Bovendien worden alle data veilig opgeslagen. Ook kun je de verschillende tools gemakkelijk combineren. Met Microsoft Teams kun je bijvoorbeeld videobellen, chatten en bestanden uitwisselen. Ideaal om de wekelijkse maandagochtendmeeting en de vrijdagmiddagborrel in stand te houden. Hiermee vormt het de ideale basis van een online (thuis)werkplek. Voor de ultieme gebruikerservaring zorg je dat Office 365 optimaal ingeregeld is.

Tip 4. Blijf verbonden

Het belangrijkste onderdeel van thuiswerken is communicatie. Op alle vlakken. Dat betekent dus dat je niet alleen bereikbaar bent per mail, chat of een video call. Klanten of collega’s willen ook graag kunnen bellen. VoIP telefonie maakt dit mogelijk. Hiermee bel je via het datanetwerk en heeft iedereen een vast eigen nummer. Zo blijf je lekker bereikbaar, waar je ook bent, en bespaar je ook nog eens kosten. Alleen maar voordelen dus!

Tip 5. Zorg voor de juiste veiligheid

Veel mensen werken thuis op hun privé laptop of pc en loggen vanaf daar in op het bedrijfsnetwerk. Werken in een veilige thuis omgeving betekent echter niet dat de verbinding, bestanden etc. ook veilig zijn. Zorg daarom dat laptops en pc’s voorzien zijn van de laatste updates, goede virusscanners en werk met een beveiligde verbinding naar de bedrijfsomgeving. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het veiligstellen van alle Office 365 data. Hiervoor bestaat de Office 365 back-up, waarmee veilige back-ups gemaakt worden van o.a. gegevens, e-mails, bestanden en siteverzamelingen. Zo zorg je dat je team met een gerust hart aan het werk kan.

Tip 6. Wees alert op phishingmail

Helaas zijn er ook mensen die misbruik maken van crisissituaties, bijvoorbeeld tijdens het Coronavirus. Het Nationaal Cyber Security Centrum waarschuwt voor Corona-phishingmails of malware die regelmatig worden verspreid. Om te zorgen dat je medewerkers zo min mogelijk gehinderd worden door deze ongewenste mail, is het aan te raden om goede spamfilters te installeren. Samen met de bestaande spamfilters vormen ze een extra vangnet. Zo houd je de productiviteit hoog en is je organisatie minder kwetsbaar.

Sincere IT denkt met je mee!

Er is dus genoeg mogelijk om van thuiswerken een feestje te maken. Wanneer je een kleine organisatie hebt kun je dit wellicht zelf inregelen. Ben je hier geen expert in, of is jouw business groter en voelen deze verandering vreemd aan? De specialisten helpen je graag voor optimaal werken op afstand en het bijbehorende IT beheer. Naast bovenstaande oplossingen zijn er nog veel meer mogelijkheden die bijdragen aan een optimale thuiswerkplek. Wil je meer weten of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op en bel 073 – 711 44 41.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 

 

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post 6 tips voor thuiswerken: hoe zit jouw team erbij? appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/6-tips-voor-thuiswerken-hoe-zit-jouw-team-erbij/feed/ 0
Optimaal thuiswerken doe je met Microsoft Teams https://www.sincere.nl/thuiswerken-met-microsoft-teams/ https://www.sincere.nl/thuiswerken-met-microsoft-teams/#respond Mon, 13 Jul 2020 14:53:28 +0000 https://sincere.wptest.go2people.nl/?p=1833 Thuiswerken kan een uitdaging zijn als je niet de juiste tools tot je beschikking hebt. Je wilt op je gebruikelijke tijdstip kunnen blijven vergaderen, brainstormsessies houden en koffieleuten met collega’s. Om dit voort te kunnen zetten vanuit huis moet je zorgen dat je onderling verbonden blijft. Microsoft Teams maakt dit mogelijk. Deze thuiswerk software is …

Optimaal thuiswerken doe je met Microsoft Teams Lees verder »

The post Optimaal thuiswerken doe je met Microsoft Teams appeared first on Sincere IT.

]]>

Thuiswerken kan een uitdaging zijn als je niet de juiste tools tot je beschikking hebt. Je wilt op je gebruikelijke tijdstip kunnen blijven vergaderen, brainstormsessies houden en koffieleuten met collega’s. Om dit voort te kunnen zetten vanuit huis moet je zorgen dat je onderling verbonden blijft. Microsoft Teams maakt dit mogelijk. Deze thuiswerk software is volledig geïntegreerd in Office 365 en vormt een centrale plek waar informatie en mensen, altijd en overal verbonden kunnen worden. Zo zorg je dat werken vanuit huis voor jou en je collega’s een succes wordt. Maar wat is Microsoft Teams eigenlijk? En hoe werkt het? Je leest er alles over in dit artikel.

Waarom is een goede thuiswerkplek noodzakelijk?

Medewerkers kunnen in bepaalde situaties, bijvoorbeeld in tijden van het Coronavirus, niet naar kantoor komen. Om je bedrijf draaiende te houden is het belangrijk dat zij hun werkzaamheden thuis kunnen voortzetten. Het liefst op hetzelfde niveau van betrokkenheid en samenwerking als op kantoor. Dat is alleen mogelijk wanneer er een goede thuiswerkplek wordt gecreëerd. Dit bereik je door alle teamleden met elkaar te verbinden. Goede communicatie is daarbij essentieel. Gelukkig is er thuiswerk software beschikbaar die dit voor jou kan realiseren: Microsoft Teams.

Wat is Microsoft Teams?

Optimaal vanuit huis werken doe je met Microsoft Teams. Zie het als een centrale plek waar mensen en informatie verbonden worden, zonder dat zij zich in dezelfde ruimte bevinden. Je kunt online vergaderen (met of zonder beeld), eindeloos chatten, samenwerken in hetzelfde document, en deze documenten centraal en beveiligd opslaan. Waar en wanneer je wilt. Zo kunnen je teamleden hun dagelijkse werkzaamheden oppakken en blijven zij productief. Ontspanning mag natuurlijk niet vergeten worden tijdens het thuiswerken. Daarom kun je Teams ook gebruiken om virtueel samen te lunchen of het dagelijkse praatje bij het koffiezetapparaat in stand te houden.

Voordelen van Microsoft Teams

Een slimme thuiswerkplek kan eigenlijk niet zonder Microsoft Teams. Het heeft namelijk vele voordelen:

 1. Volledig geïntegreerd. Er is sprake van een naadloze verbinding tussen alle Office 365 apps zoals Word, Excel en PowerPoint.
 2. Effectieve communicatie. Teamleden kunnen in een apart team worden geplaatst zodat communiceren, samenwerken en data delen eenvoudiger gaat. Bijvoorbeeld tijdens een online meeting van een bepaalde afdeling.
 3. Minder e-mails. Gebruik je Teams als belangrijkste communicatiekanaal, dan hoeven er minder (onnodige) e-mails gestuurd te worden. Zo ontstaat er ook minder verwarring, wel zo fijn.
 4. Persoonlijke inrichting. Teamleden kunnen hun digitale werkomgeving aan hun voorkeuren aanpassen. Zo kun je o.a. specifieke kanalen toevoegen, notificatievoorkeuren instellen, instellingen wijzigen per team en apps van derden toevoegen.
 5. Beveiligde data. Door de integratie met de Office apps is alle data die uitgewisseld wordt tussen de teamleden veilig.

Hoe werkt Microsoft Teams?

Microsoft Teams is onderdeel van Office 365. Dit betekent dat al je Office 365 programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint, naadloos op elkaar aansluiten. Hiermee is Teams de ideale aanvulling! Wanneer je een Office 365 of Microsoft 365 abonnement hebt kun je al gebruikmaken van Teams. Heb je nog geen abonnement, dan kun je een licentie voor Office 365 aanvragen voor 6 maanden waarmee je toegang krijgt tot Teams. Heb je dit voor elkaar, zorg dan dat Teams ingeregeld is voor alle medewerkers zodat je hele bedrijf direct aan de slag kan.

Sincere helpt jouw team met Microsoft Teams inrichten

Wereldwijd gaan steeds meer teams werken op afstand, ofwel remote werken. Verrichten jouw medewerkers regelmatig werk vanuit huis? Overweeg dan om aan de slag te gaan met Microsoft Teams. Het is de ideale aanvulling op je Office 365 pakket omdat het volledig geïntegreerd is. Om optimaal thuis te kunnen werken moet iedereen toegang hebben tot Teams en weten hoe het werkt. De specialisten van Sincere kunnen Microsoft Teams inrichten en voor je onderhouden. Zij zorgen dat het werkt en dat jullie direct, zonder problemen, aan de slag kunnen. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met ons op en bel 073 – 711 44 41. Naast Microsoft Teams kijken we ook graag hoe we je kunnen ondersteunen bij het overige IT beheer, zodat we er voor jou het maximale uit kunnen halen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 

 

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post Optimaal thuiswerken doe je met Microsoft Teams appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/thuiswerken-met-microsoft-teams/feed/ 0
Netwerk beveiliging: datalek voorkomen door optimale beveiliging https://www.sincere.nl/datalek-voorkomen/ https://www.sincere.nl/datalek-voorkomen/#respond Mon, 10 Jun 2019 22:24:34 +0000 http://www.elsjecf.nl/?p=229 Wat is een datalek en hoe kun je een datalek voorkomen? Al sinds computers bestaan proberen hackers gevoelige bedrijfsdata en persoonsgegevens te ontvreemden. Dit doen zij door in te breken op het wifi-netwerk waar jij al je data over verstuurd. Dat kan desastreuze gevolgen hebben voor jouw organisatie. Een datalek kan er namelijk voor zorgen …

Netwerk beveiliging: datalek voorkomen door optimale beveiliging Lees verder »

The post Netwerk beveiliging: datalek voorkomen door optimale beveiliging appeared first on Sincere IT.

]]>

Wat is een datalek en hoe kun je een datalek voorkomen?

Al sinds computers bestaan proberen hackers gevoelige bedrijfsdata en persoonsgegevens te ontvreemden. Dit doen zij door in te breken op het wifi-netwerk waar jij al je data over verstuurd. Dat kan desastreuze gevolgen hebben voor jouw organisatie. Een datalek kan er namelijk voor zorgen dat er gegevens van klanten of medewerkers op straat komen te liggen. Dit kan tot wantrouwen leiden en gevolgen hebben voor je business. Dat wil je natuurlijk altijd voorkomen. Dit valt of staat met een goed beveiligd bedrijfsnetwerk. Maar wat is een datalek eigenlijk? En hoe kun je je als organisatie tegen een datalek beveiligen? Sincere legt het uit en geeft handige tips!

Wat is een datalek?

We spreken van een datalek wanneer (persoons)gegevens in handen vallen of ingezien kunnen worden door personen die geen toegang tot deze gegevens zouden mogen hebben. Er is ook sprake van een datalek als er (persoons)gegevens kwijtraken of vernietigd worden zonder dat hier een back up van gemaakt is. 

Hoe ontstaat een datalek?

Een datalek is het gevolg van een beveiligingsprobleem. Het kan ontstaan door het verliezen van een zakelijke laptop of smartphone, een hacker die op het wifi-netwerk inbreekt, een calamiteit in een datacentrum of server of het uitwisselen van wachtwoorden via sms of e-mail.

Datalek voorkomen en bedrijfsnetwerk beveiligen: hoe doe je dat?

Er zijn een aantal acties die jij als ondernemer kunt ondernemen om je bedrijfsdata beter te beveiligen. Hieronder geven wij handige tips over netwerk beveiliging waarmee je een datalek kunt voorkomen. 

1. Voorkom ongewenste toegang tot je netwerk

Wanneer je nieuwe medewerkers toegang geeft tot je wifi-netwerk, dan deel je hierbij de toegangssleutel. Een risico hierbij is, is dat kwaadwillende personen deze sleutel bewaren en dit bij uitdiensttreding misbruiken. 

Een oplossing hiervoor is medewerkers en hun apparatuur individueel van toegang te voorzien. Iedere medewerker heeft dan een eigen toegangssleutel. Zo kan alleen geautoriseerde apparatuur op jouw netwerk!

2. Geef niet iedereen dezelfde toegangsrechten

Een veelgemaakte fout is dat iedereen binnen een organisatie dezelfde toegangsrechten op een computersysteem heeft. Dit zien we vaak bij kleinere organisaties. Ook hier ligt een enorm risico op de loer. Zo heeft een directeur toegang tot personeelsgegevens en financiële data. Het zou onlogisch zijn als een receptiemedewerker dat ook heeft. De AVG wet schrijft voor dat iedereen extra zuinig moet zijn op persoonsgegevens. Werknemers mogen alleen toegang krijgen tot deze data indien ze die echt nodig hebben om te verwerken. Dit moet ook aangetoond kunnen worden. Zorg dus voor een heldere verdeling van rechten.

3. Bedrijfsapparatuur uitsluitend verbinden met vertrouwde netwerken

Een veelgebruikte methode door hackers om data te ontvreemden is door het plaatsen van een malafide acces point. Hiermee wordt geprobeerd om personen te verleiden zich op dit netwerk aan te melden omdat deze er op het eerste gezicht vertrouwd uitziet. Vaak is de naam van het netwerk en de beveiligingssleutel gelijk aan eigen gebruikte netwerken.

Wees dus alert bij het aangaan van netwerk verbindingen. Laptops, smartphones, tablets en ook desktops die zakelijk gebruikt worden moeten uitsluitend verbonden worden met netwerken die 100% vertrouwd zijn.

4. Trek rechten van gebruikers in als deze uit dienst gaan

Het spreekt voor zich dat medewerkers die uit dienst gaan geen toegang meer hebben tot jouw bedrijfsnetwerk. Toch vergeten bedrijven dit regelmatig. Breng de gebruikers en hun rechten daarom goed in kaart. Zorg daarna dat, wanneer zij uit dienst gaan, alle toegang tot data op jouw server afgesloten wordt en ook hun toegang tot jouw wifi-netwerk wordt ingetrokken.

5. Krijg inzicht in het gebruik van jouw medewerkers

Je wilt voorkomen dat jouw medewerkers programma’s op hun computer downloaden waarmee gegevens uitgewisseld kunnen worden. Denk hierbij aan file-sharing applicaties voor het downloaden en uitwisselen van films en muziek. Zeker wanneer medewerkers vanuit huis inloggen op het bedrijfsnetwerk kan dit gevaarlijk zijn. File-sharing applicaties kunnen namelijk, zonder dat je medewerker dit weet, alle bestanden uitwisselen die op de laptop aanwezig zijn!

Netwerk beveiliging? Sincere is jouw expert in datalek voorkomen!

Ben je benieuwd hoe jij het netwerk van jouw bedrijf kunt beveiligen? En zoek je naar een expert die je hier perfect bij kan helpen? Kijk dan niet verder, Sincere is jouw specialist in netwerk beveiliging! Iedere organisatie is uniek, dus jouw bedrijf ook. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken vanuit onze expertise wat jouw organisatie nodig heeft. Zo kunnen wij jouw bedrijfsnetwerk maximaal beveiligen. Bedrijfsnetwerk beveiligen Den Bosch (’s-Hertogenbosch) doen we ook voor het MBK in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons dan ook geen enkel probleem! Heb je nog vragen over bedrijfsnetwerk beveiliging en datalek voorkomen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel naar 073 – 711 44 41.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post Netwerk beveiliging: datalek voorkomen door optimale beveiliging appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/datalek-voorkomen/feed/ 0
Miscrosoft Office 365 back-up https://www.sincere.nl/microsoft-office-365-back-up/ https://www.sincere.nl/microsoft-office-365-back-up/#respond Mon, 10 Jun 2019 22:20:01 +0000 http://www.elsjecf.nl/?p=225 Office 365 beschermt niet standaard je gegevens zoals veel mensen denken. Als je daar geen maatregelen tegen hebt getroffen voldoen je systemen niet aan het volgende: Bescherming van je Office 365 data tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy.  Herstel snel afzonderlijke Office 365-items en -bestanden met toonaangevende, flexibele herstelopties. Voldoen …

Miscrosoft Office 365 back-up Lees verder »

The post Miscrosoft Office 365 back-up appeared first on Sincere IT.

]]>

Office 365 beschermt niet standaard je gegevens zoals veel mensen denken. Als je daar geen maatregelen tegen hebt getroffen voldoen je systemen niet aan het volgende:

 • Bescherming van je Office 365 data tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy. 
 • Herstel snel afzonderlijke Office 365-items en -bestanden met toonaangevende, flexibele herstelopties.
 • Voldoen aan wettelijke en compliancevereisten met efficiënte eDiscovery van Office 365-back-upitems

Met Microsoft Office 365 back-up vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, zodat je gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn. 

Waarom is het belangrijk?

 Je denkt misschien dat een back-up alleen handig is in het geval van diefstal, brand of een andere vergelijkbare situatie. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor een back-up in de cloud. We zetten ze voor je op een rijtje:

      Ieder mens maakt fouten. Denk aan het per ongeluk wissen van data of het verliezen van datadragers.

      Een virus kan flink wat problemen opleveren. Zet het systeem in dat geval terug naar een eerder tijdstip en je team kan weer aan het werk. 

      Belastingaangiftes bewaren. Ieder bedrijf is verplicht om een archief met bedrijfsdata bij te houden. De belastingdienst geeft er niks om als jij een data probleem hebt. 

      Computerstoringen. Het komt niet vaak voor, maar met een back-up ben je goed voorbereid en heb je een herstelpunt.

      Crash van het systeem. Wanneer je net een lang document hebt getypt hoef je dit niet opnieuw te doen.

      Vertrouwen. Bedrijven die geen back-up maken gaan vaak failliet omdat bedrijfsdocumenten weg zijn of klanten verliezen hun vertrouwen in het bedrijf. 

      Veilig. Je hebt altijd controle over de data en je kunt zelf beslissen welke personen er via een pc, laptop of smartphone toegang hebben tot de data opslag. Ook is het mogelijk om bepaalde bestanden met een wachtwoord te beveiligen.

      Altijd bereikbaar. Dankzij online back-up service is alle data overal beschikbaar, waar je ook werkt. 

     Kortom, geen enkel bedrijf kan zonder. Met één simpele klik heb je de gegevens snel weer ‘up and running’. Dat bespaart tijd én geld. 

Wat zijn de kosten?

Voor slechts €5* per gebruiker per maand zijn de Microsoft Office 365 gegevens al beschermd. 

Office 365 back-up uitbesteden

Heb jij een goede back-up voor Microsoft Office 365? Als je er niet zeker van bent dan zoeken we dat graag voor je uit. Wij weten precies wat er nodig is voor optimale beveiliging en beschikbaarheid van jouw Office 365 bestanden. Zo hoef je je niet langer druk te maken over verloren bestanden. Sincere doet haar Office 365 back-up beheer vanuit Den Bosch (’s-Hertogenbosch) maar we werken ook voor het mkb in Breda, Eindhoven, Tilburg en daarbuiten. Een lange afstandsrelatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Wil je meer weten over onze storage service? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. 


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post Miscrosoft Office 365 back-up appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/microsoft-office-365-back-up/feed/ 0
Ondersteuning voor Windows 7 loopt af https://www.sincere.nl/ondersteuning-voor-windows7-loopt-af/ https://www.sincere.nl/ondersteuning-voor-windows7-loopt-af/#respond Fri, 07 Jun 2019 13:36:52 +0000 http://www.elsjecf.nl/?p=155 Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Wanneer deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 zodat ze hun investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde …

Ondersteuning voor Windows 7 loopt af Lees verder »

The post Ondersteuning voor Windows 7 loopt af appeared first on Sincere IT.

]]>

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Wanneer deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 zodat ze hun investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Wij raden je aan om tijdig over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?

Als je een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om jou en jouw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Kan ik mijn bestaande pc upgraden naar Windows 10?

Als je wilt profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we je aan over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele pc’s met Windows 7 te upgraden door een volledige versie van de software te kopen en te installeren. 

 

Wat moet ik doen?

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden. Neem contact op met ons kantoor in Den Bosch of bel 073 – 711 44 41. en we kijken samen met jou wat er nodig is om over te stappen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

© All rights reserved | Powered by Stramark | Sitemap | Cookies

The post Ondersteuning voor Windows 7 loopt af appeared first on Sincere IT.

]]>
https://www.sincere.nl/ondersteuning-voor-windows7-loopt-af/feed/ 0